ORDU / ÇATALPINAR - Ortaköy Şehit Yüksel Çağlar Ortaokulu

Ortaköy Şehit Yüksel Çağlar Ortaokulu

ORTAKÖY MAH. ORTA SK. NO 75 ÇATALPINAR / ORDU
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları ile anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere bağlı olmakla birlikte, bunları özümseyip hayata geçiren, günümüz şartlarına uyarlayabilen, milli manevi değerlerine sadık kalmakla birlikte evrensel değerleri içselleştirmiş, aklı ve bilimi rehber edinen, çağdaş ve uygar nesiller yetiştirmek.
Misyon
Aklın ve bilimin öncülüğünde çağın getirdiği teknik, teknolojik tüm imkanları eğitim alanında uygulayarak, bir yandan da öğrencilerin hayal gücünü açığa çıkaracak fırsatlar sunarak, yaratıcı ve yenilikçi bir eğitim kurumu olmak.
Özel öğretmen servisi ile Öğretmenler Fatsa İlçesine Gidiş Geliş Yapmaktadır.
Mahalle
İlçe Merkezine 15 km İl Merkezine 75 km
Sportif Etkinlikler
Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Alper FELEK öğrencileri sportif etkinliklere hazırlamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren TÜBİTAK bilim fuarı düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
E Twinning, Matematik Sokağı, Kitap Her yerde projeleri okulumuzda uygulanmaktadır