ORDU / ÇATALPINAR - Ortaköy Şehit Yüksel Çağlar Ortaokulu

SELÇUK KOÇ - OKUL MÜDÜRÜ

1981 yılında Ordu ili Ünye ilçesinde dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini Ünye ilçesinde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi kastamonu Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü kazandı. Bu okulu da bitirdikten sonra sırasıyla Mardin ili Nusaybin ilçesi Yavuz Selim ilköğretim okulunda Bolu Mudurnu ilçesi Yazılar ilköğretim okulunda, Bolu merkez Karaköy TOKİ ilköğretim okulunda görev yapmış olup 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında okulumuzda sosyal bilgiler öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında müdür yardımcısı olarak okulumuzda göreve devam etmiş olup aynı yıl şubat ayından itibaren okulumuzda müdür olarak görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.